Elektronisch roken, de populaire merken en smaken

Elektrisch roken is de status van trend inmiddels wel ontgroeid. Het is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig alternatief voor het traditionele roken. Niet in de laatste plaats omdat dampen, zoals elektrisch roken ook wel wordt aangeduid, minder schadelijk is dan het roken van sigaret, pijp of sigaar. Naast het gezondheidsaspect is er ook nog het financiële aspect. Een pakje sigaretten is er nu niet bepaald goedkoper op geworden de laatste jaren en het ligt in de lijn der verwachting dat de prijzen van traditionele tabak nog verder zullen stijgen.

Misschien dat je overweegt om de overstap van sigaret naar e-sigaret te maken. Aangezien je best wel een ruime keus hebt in merken e-sigaretten, soorten en smaken e-liquids zetten we de meest populaire merken en smaken graag voor je op een rijtje. Dit helpt je bij het maken van een keuze, maar hierbij uiteraard aangetekend dat smaak en beleving altijd persoonlijk zijn. Wel geeft dit overzicht je een beeld van de verschillende mogelijkheden die er zijn en hoe andere “dampers” de verschillende producten ervaren.

top e-cigarette brands

Merken e-sigaretten

Justfog is een merk dat zijn sporen binnen het segment elektrisch roken heeft verdiend. Het merk staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit e-sigaretten en biedt een complete range aan producten.

Joyetech is een merk dat vooral bekend staat om zijn innovatie. Zo is Joyetech het eerste merk dat komt met zogenaamde mods waarvan je de temperatuur kunt instellen. Naast innovatie is design ook een onderscheidende factor van dit merk.

VapeOnly is een merk dat er vanaf het allereerste begin bij was. Dit merk kent dan ook alle ins and outs van elektrisch roken en dat merk je als gebruiker. VapeOnly handhaaft zich al jaren aan de absolute top en blijft innoveren om aan de top te blijven.

Smaken e-liquids

De e-liquid in een e-sigaret zorgt voor de smaak. E-lquid is in veel verschillende smaken verkrijgbaar. In zoveel smaken zelfs dat je door de bomen het bos niet meer dreigt te zien. Daarom hier een top 3 van de meest populaire smaken onder elektrische rokers.

  1. Met stip op ple. Roken is tabak en tabak is roken. Dit is de meest gangbare opvatting en zeker de rokers van traditionele sigaretten kiezen voor de smaak van tabak.
  2. Zoveel soorten fruit, zoveel fruitsmaken e-liquids. Laat je verrassen door smaken als watermeloen of kersen of kies voor klassiek fruit als appel en peer. Welke fruitsoort je ook bedenkt, het is verkrijgbaar als e-liquid.
  3. Stop je met roken, dan start je vaak met snoepen. Zou dit wellicht de reden zijn dat zoete smaken als caramel, chocola en toffee zo populair zijn onder elektrische rokers?

En nu is het aan jou. Kies jouw merk en jouw favoriete smaak. Bestel deze online, los of in een starterset, want dit is vaak het voordeligst.

 

Save

Save