Vandaag nog stoppen met roken

Wil je het liefste vandaag nog stoppen met roken maar kan je daarbij wel wat hulp gebruiken? Neem eens een kijkje op Smokefree.nl. Hier vind je volop advies en tips om succesvol te stoppen met roken. Wij bieden hulp bij het stoppen met roken, bijvoorbeeld in de vorm van telefonische coaching. U krijgt persoonlijk advies en kunt binnen één werkdag beginnen. Het is ook mogelijk om sessies bij te wonen waarbij je met de hele groep gecoacht wordt om samen te stoppen met roken. Dit kan ook een motivatie workshop zijn bijvoorbeeld. Wij doen alles wat er nodig is om jou te helpen met stoppen.

Hulp bij stoppen met roken

Er zijn diverse mogelijkheden als je wilt stoppen met roken. Wellicht heb je een aantal al geprobeerd. Het is echter belangrijk dat je een methode kiest die gezond en verantwoord is. Daarom is het belangrijk om vooraf wat advies in te winnen. Op die manier kom je er bijvoorbeeld achter welke methoden het meest geschikt zijn voor je situatie. misschien lukt het al om te stoppen met wat telefonische hulp bijvoorbeeld. Als dat nog niet lukt kan je ook een workshop bijwonen waarbij je extra gemotiveerd wordt. Je kan ook samen in gesprek gaan met lotgenoten door groepscoaching bij te wonen.

Telefonische coaching kan het verschil maken

Het lijkt misschien een beetje vreemd, telefonisch advies krijgen om te stoppen met roken. Dit zou iedereen toch kunnen, horen we je denken? Niets is minder waar. Er zijn een aantal aspecten die een telefonische coach moet beheersen om mensen te kunnen helpen. In het gesprek wordt je vooral gevraagd naar dingen over jezelf en je doelstellingen in het leven bijvoorbeeld. Het gaat erom dat je de oorzaak van het roken leert herkennen en wat de beste methoden zijn om er wat aan te doen.

Praten met andere mensen die willen stoppen

Als u gebruikmaakt van groepscoaching dan kunt u niet alleen met de coach in gesprek, ook met anderen die je hetzelfde proces ondergaan. Er zijn bijvoorbeeld mensen die al jaren willen stoppen met roken maar het lukt niet zonder een beetje hulp. Neem gerust contact op en ontdek alle hulpmiddelen die we kunnen bieden.